Saradnja

Centar za održivi razvoj „011“ iz Beograda i Inicijativa za održivu urbanu mobilnost „Urban.log“ su u decembru 2021. godine potpisali su Memorandum o saradnji na polju promocije i kreiranja ekoloških politika, obrazovanja u oblastima zaštite životne sredine, urbanog razvoja, socijalne uključenosti i održivog razvoja.

Udruženje „Urban.log“ i Centar za održivi razvoj „011“ ostvarivaće zajedničku saradnju kroz realizaciju zajedničkih projekata i inicijativa, učešća na domaćim i međunarodnim događajima i manifestacijama i drugih aktivnosti u skladu sa proklamovanim ciljevima.

Inicijativa za održivu urbanu mobilnost „Urban.log“ potpisala je Memorandum o saradnji sa Poslovno-tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta iz Beograda (BITF) u maju 2022. godine.

Memorandum je zaključen u cilju uspostavljanja dugoročne saradnje na polju promocije inovativnih rešenja u Republici Srbiji u oblasti zaštite životne sredine, urbanog razvoja, infrastrukture, saobraćaja i dr. srodnim oblastima.

BITF kao prvi i vodeći poslovno-tehnološki inkubator u Srbiji, koji pruža svestranu podršku mladim, obrazovanim ljudima da razvijaju inovativne ideje i započnu svoj biznis i neguje višedecenijske veze sa inovatorima, adresa je za sve inicijative i razvojne ideje.

U cilju uspostavljanja dugoročne saradnje na polju promocije i podrške ženskog preduzetništva, umrežavanja ženskih organizacija i inicijativa i razvoja ženskih preduzetničkih ideja, udruženja „Urban.log“ i „Biznis na štiklama“ zaključili su Memorandum o saradnji, potpisan u junu 2022.

Udruženja su se obavezala da u duhu najbolje zajedničke saradnje sarađuju u oblastima svojih delatnosti kroz zajedničke aktivnosti, a u cilju osnaživanja žena u Srbiji.

Savez klubova istorijskih vozila i Udruženje “Urban.log” potpisali su Memorandum o saradnji na polju promocije kulture očuvanja, nege i zaštite istorijskih vozila u Srbiji, kao svojevrsnih materijalnih spomenika.

Dokumentom su se saglasile da u duhu najbolje saradnje, kroz zajedničkie aktivnosti pružaju podršku očuvanju i zaštiti vozila od istorijskog značaja, i rade na promociji saobraćajne i tehničke kulture.

Udruženja “Urban.log” i “Oldtajmer klub Beograd“ potpisale su dokument o saradnji na polju promocije kulture očuvanja, nege i zaštite istorijskih vozila u Srbiji, kao svojevrsnih materijalnih spomenika.

Memurandumom o saradnji strane su se saglasile kroz zajedničke aktivnosti pružaju podršku očuvanju i zaštiti vozila od istorijskog značaja, i rade na promociji saobraćajne i tehničke kulture.